;

AIR FRANCE/KLM - AMERICAN EXPRESS GOLD

 

 

Voorwaarden en Condities:

  • 15% korting is op basis van de bij Hertz beschikbare retail-tarieven op het moment van reserveren bij deelnemende Hertz locaties in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, België en Luxemburg. Bij overige deelnemende locaties wereldwijd geldt een korting van 5%. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere Hertz promoties op het moment van reserveren.
  • Korting geldt voor de tijd, kilometers en alle verplichte verzekeringen en ontheffingen die kunnen worden opgenomen in het basistarief
  • Gratis upgrade voordeel is afhankelijk van beschikbaarheid en alleen geldig voor verhuur bij deelnemende locaties van Hertz in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, België en Luxemburg. Upgrade geldt niet voor voertuigen uit de Prestige en Dream Collection.
  • Alle huren zijn onderworpen aan de voorwaarden en condities van Hertz.
  • De voucher voor €30 korting is geldig op alle deelnemende locaties van Hertz  (België, Canada, Frankrijk Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de VS). Black-out perioden kunnen van toepassing zijn. Geldig vanaf categorie B en hoger en afhankelijk van beschikbaarheid. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere Hertz promoties en heeft geen geldwaarde.